Creatief met laminaat!

Wie heeft ze niet op zolder liggen? Pakken laminaat vloer wat er waarschijnlijk al jaren ligt maar je wilt deze vloerdelen niet weggooien want weggooien is zonde, dus wees creatief. Je weet immers niet of deze pakken laminaat nog van pas gaat komen. Gelukkig is daar Pinterest om ons van goede ideeën te voorzien. Of je nu een goedkoop of duur laminaat hebt liggen je kunt er de leukste dingen van maken voor je interieur. Wij maakten de leukste, inspirerendste en makkelijkst te maken voor je.

Wat dacht je van een mini basketbalveld voor op de slaapkamer? Wij vinden het een briljante oplossing  voor die paar m2 die je nog hebt liggen. Het ziet er cool uit en nog leuk ook. Welke jongen wil dit nu niet op zijn kamer?

 

Als je iets makkelijks wilt maken

Altijd makkelijk zo’n dienblad. Nog mooier als je dienblad bij de vloer past. Makkelijker kun je het niet maken. Een paar latjes en aan een plank laminaat heb je al genoeg. Zo heb je in elk geval cadeau’s genoeg voor heel de familie.

Heb je genoeg planken of pakken laminaat over dan kun je altijd nog een muur ermee behangen. De juiste kit kopen en een muurtje waar je mag plakken is alles wat je nodig hebt voor een interieur up-grade.

Voor diegene die geen grote ingrepen aandurven in hun interieur. Een kapstok voor beginners. Makkelijk, functioneel en goedkoop. Je kunt de kapstok natuurlijk net zo groot maken als je wilt.

Weinig werk maar een grote impact. Een hoofdbord voor je bed. Gewoon een raamwerk maken en daar de planken op monteren met kit of kleine spijkertjes. Grootst effect voor weinig geld.

 

Je ziet wat je kunt doen met je over gebleven pakken laminaat. Weggooien is zonde dus waarom niet eens een creatieve uitspatting. Leuk voor een regenachtige zaterdagmiddag. Durf ook verschillende vloeren te gebruiken, dus loop eens naar de buren of zij nog laminaat op zolder hebben liggen wat ze niet meer gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *